Ако порицање чињенице да је у Јасеновцу извршен геноцид и недоумица да ли је „Олуја“ етничко чишћење или није – нису чин националне издаје, ја онда не знам шта је уопште издаја и због чега постоји „Лазарева клетва“! Ако напоменемо да је овај млади тајкунски син и претендент на место градоначелника Бањалуке уз то и заступник тезе да Срби из Србије и Срби из Републике Српске „нису исти народ“ и да „не долази у обзир излазак Републике Српске их БиХ“ ни под каквим условима и околностима, ова језива, слузава слика о издаји се употпуњује и довршава.

С тим да овај размажени младац, одрастао у благостању, није и јавно, стварно отишао из свог народа у неки други, њему ближи, већ остаје међу нама и трује јавност оваквим изјавама. Чак се и водитељ (бошњачки муслиман) нашао у чуду и кренуо да га исправља и решета својим искреним чуђењем због оваквих ставова поменутог Драшка.

Не знам шта бих још додао свему овом сем згражања због оваквих ставова неког ко има амбицију да буде политички представник каквих год Срба и, још, „први човек Бањалуке“.
Невероватно, али истинито.

Свакав коров расте у нашој башти. И то после оноликих страдања српског народа (коме, макар формално, припада овај очигледно трули изданак свог породичног и нашег заједничког националног стабла).

Драгослав Бокан

1 KОМЕНТАР

  1. Možda je momak govorio emotivno. Treba da zna da u Srbiji zive drugosrbibanci koji su u stanju da Gaze preko nas Srba u Srbiji. Mnogo je takvih po rimera…Čeda, Canak, Pesicka, Kandicka, Sonja biserko, Vuk Draskivic , Tadic, i mnogi uz DS bivse, sadasnje sve su se izlegli iz tog trulog Dos-a . Ne cudi njihovo slihtanje svim neprijateljima Srba. Bivsi komunisticki kuriri , sinovi i kćeri UDBE, OZNE, i drugih zloglasnog Titovih poslusnika. Ne Nedaj bas sve da tim sljamom …sinko iz Banja Luke.
    .

Оставите Коментар