Добрица Веселиновић, човек који у својој ЦВ биографији има то да је организовао два протеста и једну организацију за заштиту људских права судећи по радној књижици има одличан педигре да постане градоначелник, па касније и председник Србије.

Сада мали Добрица жели да прикрије је екстремно десничарску прошлост.

Ипак БИА све снима и пажљиво бира своје играче. Сада је одменути хрватски део БИА кренула да гради каријеру бившем младом нацисти којег су пресвукли у рухо левичара и еколога.

Двехиљадите су почеле бурно. Милошевић је коначно пао, ране са Kосова и Метохије су биле свеже а млади су утеху нашли у алкохолу, дроги и у мржњи комунизма. Један од њих је био и Добрица Веселиновић. Пријатељ и издавач про националистичког бенда Цокуле који су подржавали осим националне, и опскурну нацистичку идеологију под чијом чизмом је страдало на милионе Срба. Њихове песме су певале о рушењу Тиране, о убијању Срба који су комунисти али оно што је највише бринуло јесу песме на немачком језику и салутирање уз нацистички поздрав.

Ту је био и Добрица, њихов верни пријатељ који је пропагирао нацистичку идеологију преко које је вероватно покушавао да прикрије своју латентност, коју данас више ни не крије јер је коначно признао шта је. И то није срамота. Срамота је то што лаже људе који заиста верују у леву идеологију и што своје болесне идеје из младости прикрива на другој страни екстрема.

А онда је дошао задатак. Ођедном се одрекао старих пријатеља, алкохолизма, неонациста, и купио покајницу у кругу двојке оснивајући организације које се боре за заштиту тзв. људских права, слизавање са НВО организације, признавање тзв. Геноцида у Сребреници и ако дубоко у себи то све пориче и представља опасност, не само за националне мањине, него и за Србе зато што знамо веома добро неонацистичку идеологију и добро смо осетили зло у Другом светском рату. Ипак, круг двојке брзо опрашта из разлога зато што још брже заборавља.

Подгиле су се заставе белих, дугиних и кој зна којекаквих боја у цилу пропагирања слободе, права на различито мишљење а на челу колоне стоји нико други него дечко који је у младости читао Хитлерову Моју борбу , те сада ослањајући се на ту литературу али са друге стране екстрема жели да испуни своју фантазију и да постане канцелар Београда.

Добрица Веселиновић ће вас закључавати и правити ванредна стања због климатских промена, за које информисани људи знају да су следећа агенда. Самим тим што је одрастао уз диктаторска штива и музику, он је идеално тле у које може да се посади семе болести, нацизма и диктатуре. Само ће то радити са леве стране представљајући како се бори за екологију, слободе и чист ваздух док буде затирао све оно што заиста јесте слобода.

Да наведено није далеко од истине говоре већ сведоци од његовим галамама и издеравањима док седи у фенси кафићима и наводи како то није политички штанд, унижавајући оне који су дошли да му дају подршку јер су му искрено верују.

Народ треба да отвори четворо очију и да буде свестан шта му се спрема. Будући београдски канцелар Хер Добрица је идеалан за новог колонијалног управника. Одрекао се својих старих пријатеља, али старих траума, фиксација и прочитаних књига није.

Оставите Коментар