Отац Тадеј Витовнички говорио је да канцер може бити и Божија казна, односно да је настао због греха па се душе кроз болест тела чисте и испаштају. Ако хоће да се излече прво морају да прекину ланац греха (прародитељског, родитељског или личног), а то се може постићи само окретањем Богу, односно, окретањем леђа греху.

Прво мора да се исповеди читав живот, од седме године до садашњег тренутка. Затим треба, колико је могуће, живети побожно, постити и ићи на литургију.

Најважније је да се из исхране избаци месо. Ако је канцер у почетној фази, треба јести семенке кајсије 20-30 комада дневно, јер садрже витамин Б17, ако је канцер у одмаклој фази онда треба јести по 80 комада семенки дневно. Превентивно можете јести по 10 комада дневно.

Ово је метода коју је препоручивао Отац Тадеј, како да излечите сваки облик „рака“ ако живите побожно: Онима који болују од рака Отац Тадеј као главно и основно препоручивао да уопште не једу месо. Меса се деле на бела и црвена, бела меса су рибља меса и она су здрава.

Црвена меса су штетна, али ми не знамо да су то сва остала осим рибљег и данас је толико месо затровано канцерогеним материјама, од меса просто бујају ћелије рака, због силних отрова то месо данас више не треба јести, чак ни живинско. То је најважније, да се избаци месо. Месо се може заменити копривом која има такве састојке да снажно делује на организам.

Воду из чесме не треба уопште пити (посебно ко болује од рака) јер ако пијете воду из чесме и ако не једете месо ипак не можете оздравити јер је у њој двоструко ако не и више хлора него што је дозвољено.

Болесни од рака обавезно треба да иди у цркву, на литургију сваке недеље, да се детаљно исповеде и причешћују, смирење ће такође помоћи да наши органи функционишу много боље и правилно раде. Чак и онда када лекари дигну руке од болесника за њега није касно ако се буде придржавао овог упутства.

Оставите Коментар