Адвокат Бранко Лукић тврди да је тим од око 100 адвоката спреман да брани људе из Републике Српске који се нађу на удару наметнутог закона бившег високог представника у БиХ Валентина Инцка о „забрани и кажњавању негирања геноцида“.

  • Ми, адвокати већ смо се организовали да помогнемо људима у случају потребе. Република Српска неће дозволити хапшења на својој територији, али имамо људе који због посла и других потреба морају да иду у ФБиХ, где могу бити приведени. Зато смо ми и одлучили да тим људима обезбедимо сваку врсту правне помоћи – рекао је Лукић.

Говорећи о Инцковом наметнутом закону и кризи у БиХ коју је тај наметнути акт изазвао, Лукић је оценио да је бивши високи представник донео „трагично престрогу одлуку“ засновану на чистој репресији с циљем да се запуше уста онима који мисле другачије.

  • Ово је превршило сваку меру. На сцени је општи напад на Републику Српску. Када је у САД изабрана нова администрација, поново је дошло до новог напада на Русију преко Србије и Српске. Међутим, Запад неће успети да оствари своје намере, јер су се промениле међународне околности – рекао је Лукић за београдску Хепи телевизију.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар