Покрет Левијатан недавно је упутио захтев Пошти Србије за решавање проблема остављања кућних љубимаца испред објеката Поште Србије, а данас је тај пробем решен.

Саопштење преносимо у целости:

„Након више деценија остављања и мучења наших љубимаца по свим временским приликама и неприликама испред објеката Поште Србије и покушаја да се овај проблем реши за шта није било слуха годинама уназад, упутили смо захтев садашњем директору Ђорђевицу да помогне да се то питање реши у корист наших четвороножних пријатеља и чланова породице. Директор Поште схватио је потребе и експресно реаговао те резултат видите на постеру доле.

Свечано вас обавештавамо да сваки објекат Поште постаје пет-френдли и да наши ситнији кућни љубимци неће више бити изложени екстремно високим или ниским температурама, као ни страху да ће их неко непознат силом однети док чекају свог човека да заврши обавезе.

Још једном хвала на правом схватању и разумевању проблема и експресном одговори на наш захтев.”

Први од политичара, председник Српске Деснице Миша Вацић, који је и сам љубитељ кућних љубимаца, јавно је похвалио Пошту Србије и директора Зорана Ђорђевића.

Оставите Коментар