Магазин Таблоид, који напада породицу и самог председника Србије Александра Вучића, објављивањем најбруталнијих неистина, под заштитом је врха црногорског режима и однедавно се штампа у Подгорици, открива портал Борба.

Како сазнају, Таблоид се месецима штампа у Подгорици, а према незваничним информацијама, и финансира се од стране актуелног ДПС режима. Очигледно је да се, о чему је Борба већ писала, под патронатом страних служби, уз помоћ званичне Подгорице, планира и креира медијско рушење власти у Београду.

Поменути лист се у Подгорици штампа у приватној штампарији Вијести, “опозиционог” медија, који је близак премијеру Душку Марковићу. Штампа се сваког другог понедељка, у тиражу од 17.500, а онда се из Подгорице дистрибуира у Србију.

Интересанто је да је главни човјек Таблоида, Милован Бркић, некадашњи дописник ДАН-а.

Након што је забрањено штампање Таблоида у Србији, јер нису плаћали судске пресуде за повреду угледа и части појединим лицима која су их тужила, режим у Подгорици је одлучио да овде удоми тај медиј и да се одавде креира медијска кампања против државног врха Србије.

Тај медиј се сада налази под заштитом црногорских власти, иако је не тако давно, у том медију изношена тврдња да је “државни удар” у Црној Гори лажиран од стране власти. Очигледно да је режим у Подгорици одлучио да то прогута и да им је превасходни циљ да из сенке помогну нападе на председника Србије, па је пружио подршку и уточиште нападачима на Вучића.

Ово је још један доказ да у односима званичне Србије и Црне Горе одавно много тога не штима, иако се у јавности жели представити да су односи две земље на највећем нивоу.

Јасно је да званична Црна Гора одавно ради против интереса Србије, а у јавности, преко својих медија, пласирају тезе да Србија угрожава и напада Црну Гору и тако покушавају да заметну своје трагове, јер је очигледно да је званична Подгорица та која води прљаву кампању против Београда.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here