Магазин Таблоид, који напада породицу и самог председника Србије Александра Вучића, објављивањем најбруталнијих неистина, под заштитом је врха црногорског режима и однедавно се штампа у Подгорици, открива портал Борба.

Како сазнају, Таблоид се месецима штампа у Подгорици, а према незваничним информацијама, и финансира се од стране актуелног ДПС режима. Очигледно је да се, о чему је Борба већ писала, под патронатом страних служби, уз помоћ званичне Подгорице, планира и креира медијско рушење власти у Београду.

Поменути лист се у Подгорици штампа у приватној штампарији Вијести, “опозиционог” медија, који је близак премијеру Душку Марковићу. Штампа се сваког другог понедељка, у тиражу од 17.500, а онда се из Подгорице дистрибуира у Србију.

Интересанто је да је главни човјек Таблоида, Милован Бркић, некадашњи дописник ДАН-а.

Након што је забрањено штампање Таблоида у Србији, јер нису плаћали судске пресуде за повреду угледа и части појединим лицима која су их тужила, режим у Подгорици је одлучио да овде удоми тај медиј и да се одавде креира медијска кампања против државног врха Србије.

Тај медиј се сада налази под заштитом црногорских власти, иако је не тако давно, у том медију изношена тврдња да је “државни удар” у Црној Гори лажиран од стране власти. Очигледно да је режим у Подгорици одлучио да то прогута и да им је превасходни циљ да из сенке помогну нападе на председника Србије, па је пружио подршку и уточиште нападачима на Вучића.

Ово је још један доказ да у односима званичне Србије и Црне Горе одавно много тога не штима, иако се у јавности жели представити да су односи две земље на највећем нивоу.

Јасно је да званична Црна Гора одавно ради против интереса Србије, а у јавности, преко својих медија, пласирају тезе да Србија угрожава и напада Црну Гору и тако покушавају да заметну своје трагове, јер је очигледно да је званична Подгорица та која води прљаву кампању против Београда.

Оставите Коментар