Настављају се изборне махинације ДПС-а пред престојеће изборе у Црној Гори.

Како Глас јавности сазнаје, аутобус регистарски таблица ЛЕ064-ЧР, аутобус Сетра, у власништву Симплон Доо Лесковац, Цара Лазара 16, Лесковац, са 31 путником ромске етничке припадности, јутрос је ушао у Црну Гору, на граничном прелазу Шпиљани, одакле се упутио ка Подгорици.

Ова група путника дошла је у Црну Гору под изговором надничења, а заправо ће им у Подгорици током сутрашњег дана бити уручене црногорске личне карте како би за новчану надокнаду гласали за ДПС.

Тако је само потврђена прича да се спрема долазак великог броја Рома из иностранства како би гласали за ДПС на изборима.

Медојевић је тада тврдио да режим у Подгорици спрема довођење више хиљада Рома из Италије, Немачке и Холандије који ће гласати на изборима 30. августа, тврди један од лидера Демократског фронта и кандидат за посланика на листи коалиције „За будућност Црне Горе“ Небојша Медојевић.

  • Довешће их бродовима у луке Бар и Драч, а први долазак се очекује ових дана у луку Бар! За њихово довођење су задужени државни функционер П. М. и активиста Демократске партије социјалиста С .А. Ми знамо пуна имена – рекао је Медојевић.

1 KОМЕНТАР

  1. Svim drzavljanima Srbije koji su otisli da glasaju u Crnu Goru kao i onim drzavljanima Srbije nastanjenim u inostranstvu a koji su zarad Milovih para otisli da nepravno i nelegalno glasaju po 10.000 € novcane kazne,zatvorska kazna 1-5 godina ,oduzimanje drzavljanstva Srbije kao sve njihove pokretne i nepokretne imovine koje imaju u Srbiji.Ici u Crnu goru gde nemas ni drzavljanstvo Crne Gore a ni previlasti nedaje pravno pravo da isti glasaju lazno na Milovim potkupljivanjem laznih glasova.

Оставите Коментар