Глобална криза може у већој мери утицати на Запад, кога потенцијално очекују велике промене, каже економиста Михаил Хазин.

Према мишљењу стручњака, Сједињене Државе могу припремити глобални пројекат, који ће на крају врло значајно реформисати Европску унију.

Хазин је признао да Вашингтон неће покушати да посегне у јединствену европску валуту, већ ће преузети контролу над „француском западном Африком“ и претворити Енглеску у једну од њених држава.

Постоји још једна опција, додао је стручњак. Она подразумева спровођење Ротшилдовог плана са границом између Француске и Немачке.

Таквим развојем догађаја долази до формирања кластера Лондон-Париз, који ће обухватити и Португал, Шпанију и јужну Италију, а „француска западна Африка“ деловаће као извор потражње и сировина.

Немачку у овој ситуацији очекује грађански рат. Све ће почети незадовољством представника исламског света, који ће кроз скупове изразити свој протест због укидања новчаних исплата.

У исто време, немири су могући искључиво у централној и западној Немачкој, где живи прилично велики број муслимана. У ДДР-у је ситуација нешто другачија, а за Баварску и Швабију такав развој догађаја изгледа мало вероватно.

“Kао резултат, појављује се јаз између Немаца, због чега се јужни део Немачке спаја са новом Аустро-Угарском – Баварском, Швабијом, Аустријом, Чешком, Словачком, Мађарском, Словенијом и Северном Италијом”, рекао је Хазин.

Тако ће се појавити апсолутно неутрална држава са главним градом у Бечу, који ће у економском погледу имати везе са ЕУ.

Истовремено, Источна Немачка ће постепено заузимати север и северозапад данашње Немачке, постајући део евроазијског простора.

(Wебтрибуне.рс)

Оставите Коментар