За Драгана Мектића, бившег министра безбедности БиХ и Небојшу Вукановића, члана посланичког клуба Српске демократске странке у Скупштине Републике Српске, одавно су прошли дана службовања у БиХ на штету српског народа у Републици Српској, током којих су 2018. године месецима непопустљиво покушавали да под плаштом западњачке иницијативе „Правда за Давида“, сруше Бањалуку.

Али тај исти Вукановић, који је својевремено заговарао употребу уличарских и насилничких метода у циљу рушења легитимно изабране власти у Републици Српској и широм БиХ, сада због своје незајажљиве потребе да учествује у ситним међународним играма, у хвалоспевима коментарише и ликује над каменицама које су из руку демонстраната завршиле на полицијске снаге Србије, које пре свега и једино имају задатак да чувају правни поредак и бране институције у Београду.

Ни најбољи поданик директора ОСА БиХ, Драган Мектић, истрошени слуга западних обавештајних служби, не заостаје превише у покушајима да оправда очигледан покушај спровођења линча над владавином права у Србији. Дакле, такве поруке стижу од стране оног квази министра који је још са челне позиције „сигурносног“ ресора БиХ заговарао употребу најрадикалних метода на протестима, јер је сматрао да се само на тај начин може променити власт у Републици Српској. Сада Мектић сам са собом дискутује да је хулиганство једини начин да се смени наводна „диктаторска“ власт у Србији, иако је свима познато да је именовани своја морална начела доказао и потврдио прослављањем одласка Александра Вучића на ВМА због повишеног крвног притиска, али и бесумичним нападом на највише црквене великодостојнике у Републици Српској.

Циљ је јасан, да се дестабилизују унутрашње политичке прилике у Србији, наруши стечен међународни углед и створи амбијент за јачање позиција западног фактора, како у Београду, тако и у Бањалуци, на неком њиховом замишљеном амбијенту испуњеног каменицама, у који желе да претворе Западни Балкан. Поштено, нема шта!!

Оставите Коментар