Рускиње су познате као једне од нејлепших жена на свету. Како се Светско фудбалско првенство одржава баш у овој земљи, одлучили смо да вам представимо по једну лепотицу из градова домаћина који ће овог лета угостити најбоље репрезентације света.

Град Екатеринбург на самој граници Европе и Азије, у којем температуре падају и до -45 степени, дом је једне од вреле руске лепотице.

Дијана Коркунова, 22-годишња Рускиња, кренула је да се пробија као новинарка, али то јој је било презаморно, па се ‘прешалтала’ на манекенство. Али ни ту се није усрећила. Дијана је преснажна и еманципирана да би јој неки фотографи говорили што да ради, па је одлучила да постане инфлуенсерица.

?

A post shared by Diana Korkunóva (@diana_korkunova) on

Међутим, у Екатеринбургу мало тко стигне да прегледа Инстаграм и Фејсбук, па је Дијана отишла да потражи срећу негде другде. На њену срећу, кроз Екатеринбург пролази транссибирска железница, али њу није занимао исток, па је прешла на другу страну перона и укрцала се у воз за Москву.

?

A post shared by Diana Korkunóva (@diana_korkunova) on

У руској престолници напокон је пронашла срећу.

shh

A post shared by Diana Korkunóva (@diana_korkunova) on

Свакодневно на Инстаграму, на ком је прати више од 1,3 милиона људи, објављује голишаве фотографије, којих се Руси никако не могу заситити. А ко би се ње уопштее заситио…

Извор: kurir.rs