Лажни професор Дарко Трифуновић гостовао је у емисији „Добро јутро Србијо“ на Хепи телевизији. Као што је увек и случај, Трифуновић је искористио јавни простор да изнесе своје теорије и да нападне Русију, помене хибридне ратове – али је овог пута успео да надмаши себе – директно у програму је канцеларку Немачке оптужио да је Штази, да ради за Путина и против Ђукановића и Вучића.

По његовим речима, Црна Гора је уласком у НАТО наљутила Русију, као што ће урадити и Србија када конкретизује ЕУ интеграције и искључи Русију из договора о Косову.

Литије из Црне Горе се преселиле у Београд?!

Трифуновић наводи да су они који руше Ђукановића у Црној Гори сада у Београду са намером да сруше Вучића. Он ову своју тврдњу „поткрепљује“ тврдњом:

„Они се у Црној Гори не боре за рушење закона, они се боре за рушење власти.“

Лажни професор Трифуновић у једном тренутку „успева да повеже“ литије са сукобом Црне Горе и Русије и каже да у свему овоме учествују екстремне десничарске организације које су на страни Русије.

Он те исте организације препознаје и у Београду „аргументовано“:

„Постоје стварно људи који ту протестују због стања у држави, али овај други део – тетовирани, набилдовани – то су руски десничари.“

Трифуновић каже да постоје „руски агитатори“ – „Иду у Русију на обуку. Студирају и обучавају се да пуцају. Е баш ти су спремани за овакве протесте.“

Наравно „хибридни рат“

Трифуновић, црногорској и србијанској јавности познат по рабљењу термина „хибридни рат“, успео је још једном да оптужи Русију.

„Ако држите слику страног председника у канцеларији или кући, ако носите мајицу са ликом тог председника (председник Русије Владимир Путин, прим. ред.), онда је то хибридни рат.“

Одједном и епидемиолог

Безбедњак, оптуживан за издају, хапшен од стране србијанских служби у Београду, Трифуновић је на листу занимања додао и још једно – епидемиолог.

Трифуновић критикује рад Кризног штаба и каже да би он организовао 10 центара у којима постоје ПЦР тестови и тестирао 7 хиљада људи дневно. Он је изнео тврдње да „зна“ да у институту „Винча“ стоје два ПЦР уређаја која се не користе и да стручњаци седе кући и „грицкају сјеменке“.

Оставите Коментар