АЛЕKСАНДАР ДУГИН,
О KОРОНАВИРУСУ У 10 ТАЧАKА:

  1. Ја сам од самог почетка сматрао, и сматрам, да се овде ради о (највероватније непланираном, мада – ко зна?) “бекству” биолошког оружја из војних лабораторија Сједињених Америчких Држава и њених савезника из НАТО пакта. О томе знају председници тих држава и зато су увели, у првој фази, тако жестоки (али мало ефективни) карантин.
  2. Зашто су га онда укинули? Због економских, социјалних и политичких разлога. Руководиоци тих држава су схватили да ће власт почети да им клизи из руку, ако паника буде даље расла, а друштва остану парализована.
  3. А шта се сада догађа? Пандемија је ту – тешко ју је даље скривати. Мора се поново ићи на непопуларне мере.
  4. Зашто скачу статистички подаци? Пандемија је врло компликована, неприродна и непредвидива. Осим тога, њом отворено манипулишу глобалисти и националне владе покушавајући да је искористе за своје циљеве – у свакој земљи различито. Они тако само доприносе још већој непредвидљивости статистичких података.

Треба имати у виду још једну ствар – неопходност скривања стварног стања ствари, односно опасност од коронавируса која се не тиче само смрти. А чега се онда тиче? Страшно је чак и помислити. Ако је то биолошко оружје, то оно мора да има свој циљ. Очигледно да се тај циљ не мери индексом смртности, који је у овом конкретном случају релативно низак. А чиме се онда мери?

  1. У Руској Федерацији вирус се понаша онако како треба, смирио се пред гласање за промену конституције, да би се онда, већ други дан после гласања, вратио на стари ниво.

Али то није други талас, којим су нас плашили, него први талас који се само утишао, да би људи могли да мирно гласају. Kод нас се вирус понаша дисциплиновано! Дакле… добро дошао, први таласу, други пут!

  1. Вакцина. На почетку су говорили-кроз неколико година! И то је реално и то уствари значи – неће је ни бити! И ођедном – ура! Вакцина! Вакцина се дисциплиновано појавила, како јој је и наређено. Можда ће она и да помогне-све може случајно да помогне. Додајмо томе још силу воље и сугестије,као и веру у Државу.
  2. Са првим таласом и карантином све земље су се успешно обрукале. Никакве закључке нису извукле. Ничему се нису научиле. Само су чекале да се врате своме идиотском, уобичајеном, начину живота. Људи су почели да се радују када су их пустили у Икеу и кафиће. Из другог таласа (извините, из наставка првог таласа, који се завршио, а потом ођедном – ипак се није завршио!) такође нико никакве закључке није извукао.
  3. Ја сам шокиран бурном реакцијом многих мојих другова, који сматрају да коронавируса уствари нема и да су њега измислили глобалисти због чиповања односно својих циљева. У свету се догађа нешто озбиљно, али то “нешто” није уопште то што многи мисле. Све је много дубље и озбиљније.

Ја сам убеђен, да ће пре бити да манипулације са вирусом, служе више да умање општу опасност (што је јавно признао Трамп), него да је повећају. Ствар је у томе да свака власт увек свиме манипулише само у своју корист и онако како њој треба.

  1. Ја сам за то да се поштује режим најстрожије изолације, да се никуда не иде, да се ради онлине све оно што је неопходно и могуће и да се – читају књиге!
  2. Све што нам заиста треба налази се унутар нас самих. Тамо спава наша смрт. Попричајте с њом.

Оставите Коментар