Самопрокламовани есперт за НЛО Скот Веринг тврди да је ухватио чудан детаљ док је пратио уживо пренос НАСА, када је руски космонаут рекао да је запазио ванземаљску летелицу.

Деловало је да космонаут потврђује присуство НЛО, који се „полако креће нагоре“, пре него што га је прекинула земаљска контрола НАСА-е, наводи теоретичар.

Веринг је уверен да ово доказује да светске владе знају за постојање ванземаљских облика живота.

„У снимку се могу уочити аномалије које се споро крећу. Онда креће конверзација пошто се летелица појавила“, рекао је.

Указује на разговор између руског космонаута стационираног на МСС и земаљске контроле НАСА као додатни доказ да се нешто сумњиво догађа.

Веринг је рекао: „Води се разговор и када се НЛО појави, разговор између астронаута се мења. Када је руски астронаут рекао ‘брод’, НАСА га је прекинула и чуло се: „Копирај све“, пре него што је могао да заврши оно што је хтео да каже.

Већ су уочили то путем уживо камере. Брзо су реаговали, пре него што је могао да каже нешто више о томе, али је он већ рекао оно најважније – „брод“!

Дакле, ево 100-постотног доказа да НАСА и Русија знају да ванземаљци често посећују свемирску станицу“, уверен је Веринг.

Веринг је такође сугерисао да делује да НАСА-ин видео постаје „мутан“ када се појаве такозвани НЛО.

Теоретичар завере је тврдио да се зна да ванземаљске свемирске летелице изазивају „електричне сметње“ и чак искључују возила и сатове.

Међутим, скептици сугеришу су да су објекти једноставно астероиди или лед.

Гуфон Радио нуди рационалније објашњење за наводни сусрет са НЛО-ом и пише: „Није ли смешно то што се ови објекти крећу истом брзином?

„Једноставно се честице леда распршују док МСС исправља свој курс“, тврди.

Бизарну тврдњу прате друга чудна виђења за која Веринг тврди да су откривена.

Она укључују ванземаљску технику на астероиду Бену и ванземаљску базу на површини Месеца.

Такође тврди да је на Марсу пронашао „саркофаг“ и открио потопљену „азијску Атлантиду“ крај обале Јапана.

Међутим, америчка свемирска агенција одбацила је његове тврдње, приписујући им ефекте пареидолије – психолошке појаве када људи виде препознатљиве облике у облацима, формацијама стена или друге неповезане објекте или податке.

Оставите Коментар