Аркадиј Антонов из Санкт Петербурга је ухапшен за убиство своје девојке након што је њен пас љубимац одвео полицију до њеног тела.

Фото: Profimedia
Фото: Profimedia

Марију Фроленкову је убио момак јер је виђала другог мушкарца. Антонов је казао како се узнемирио и изгубио контролу након што му је она признала да се виђа с другим мушкарцем којег је упознала преко интернета.

Одвезао је у шуму и тукао до смрти, а онда је њено тело прекрио лишћем и грањем. Због страха да би њен пас могао да привуче пажњу, одвезао га је 9,6 километара од тог места и оставио. Фоксу је пронашла полиција неколико сати касније, лајала је желећи да је прате. Они су то учинили и довела их је до тела.

https://www.youtube.com/watch?v=LptMDKqC1Sg

Антонов је ухапшен неколико сати након убиства и очекује се да ће бити осуђен на 15 година затвора.

Фоксу је преузела породица која ће бринути о њој. Фроленкова има малолетну кћерку и сина о којима је бринула након развода. Не зна се ко ће сада бити с њима.

Фроленкова је упознала свог момка убицу путем интернета и казала му је да није заинтересована за озбиљну везу, али он није одустајао. Преселио се у њен град како би пронашао бољи живот, али и изводио Фроленкову у скупе ресторану и куповао поклоне не би ли она променила мишљење. Када се то није догодило убио је.

Извор: kurir.rs

Advertisements
--