Мило Ђукановић, председник ДПС је изјавио, како је Српска православна црква темпирана бомба у темељу Црне Горе, и као таква она је претња државности, културном, историјском идентитету државе.

Нисмо могли да се не сетимо изјаве историчара Драгоја Живковића, којег, након ове Ђукановићеве најновије изјаве, можемо сматрати његовим идеолошким оцем, који је казао „ако заживи идеја ЦПЦ, онда је са српством у Црној Гори заувек готово“.

Овај видео материјал је ексклузива ИН4С, јер се ради о једином видео материјалу са „историјског“ скупа оних који су отворено пројектујући нестанак српства и Српске православне цркве у Црној Гори на траги-комичан начин „врнули аутокефалност ЦПЦ.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Након шестнаест година, после овог циркуса и „историјских изјава“ добили смо од Мила Ђукановића, шефа режима, атеисте али и некадашњег поштоваоца Српске православне цркве.

Kада повучемо ове „историјске паралеле“, сасвим је јасно да је Живковић идеолошки отац Мила Ђукановића, а да будемо прецизнији, овог Мила Ђукановића из 21. века.

Оставите Коментар