Становници Новог Београда пријавили су полицији да мушкарац старости око 40 година прати њихову децу, мастурбира посматрајући их углавном скривен иза дрвећа или из кафића, а неретко и директно напада девојчице, преноси Blic.rs.

Случај овог педофила пријављен је први пут у мају, а како сазнајемо, поново је „активан“.

Наиме, у Фејсбук групи „Блок 45 Инфо“ објављено је да је овај мушкарац пре пар дана напао две девојчице од осам година. Упућен је и апел родитељима да поведу рачуна, али је и дат опис потенцијалног осумњученог.

  • Мушкарац је средње висине, има светле очи, вози бајс који није његове величине, већ као да је дечји.. Девојчице које је напао су у полицији рекле да је мало нижи од тог инспектора, што испада око 1,70 и можда неки центиметар више. Он је сео на жардињеру улаза прве четвороспратнице ка Сави, кад се крене ка ДМ-у од зграде број 265, и дирао се по полном органу. Питао их је како се зову, колико имају година, замолио их да му праве друштво, звао да приђу „да им нешто покаже“ и оне су побегле – наводи се међу коментарима у овој групи.

Међу коментарима се појавила се и фотографија мушкарца. Фотографија се дели међу новобеоградским родитељима, који тврде да је на њој управо тај педофил, пише „Пинк“.

Гневни родитељи пријавили су случај надлежнима, али би, како се може закључити из коментара, најрадије ствар преузели у своје руке, па се чак договора и организовање комшијских патрола.

Оставите Коментар