Опозициони лидери Вук Јеремић, Саша Јанковић и Драган Ђилас данима су хушкали грађане из Вероне и са сунчаног Охридског језера да блокирају Србију, а онда их оставили на цедилу…

Фото: Beta
Фото: Beta

Колико су бахати и безобразни Вук Јеремић, Саша Јанковић и Драган Ђилас, показује и синоћњи твит Саше Јанковића.

Наиме, пребогати Вук Јеремић, Драган Ђилас и, онај који је више од деценије примао огромну лову од државе Србије, Саша Јанковић, недељама су палили Србију и позивали на изазивање хаоса и блокаде путева и то само зато што су желели да казне народ што их не воли.

При том је пребогати Вук Јеремић, актер једне од водећих криминално-политичких афера у свету, грађане палио из сунчане Вероне, где је „пунио батерије“. А Саша Јанковић је батерије пунио код својих нових спонзора у сунчаној Македонији, на Охридском језеру.

И док су се „момци“ сунчали, слали су запаљиве поруке, позивали на хаос, слали своје људе да воде ирационалну побуну. А онда, онда се десило да је правна држава почела да реагује, да стижу казне због блокада које су изазвале материјалну стету, а они који су били хускани од стране Јеремића, Ђиласа и Јанковића поцели су да се обраћају својим налогодавцима, бесно тражеци да им обезбеде новац за трошкове казни које ће свакако морати да плате.

И наравно, онда долазимо до епилога, који се могао и наслутити. Јеремић, Јанковић и Ђилас, неодговорни и према држави и према свом народу, али и према онима које су хушкали, почели су да перу руке.

А у име њих тројице на Твитеру се као портпарол ноћас огласио Саша Јанковић, осунчан од главе до пете и свима које су насамарили поручио: Извините мало смо се зезали!

Наиме, на свом налогу Јанковиц је написао:

– Поштовани, Покрет није организатор протеста и нема средстава да плаћа казне и судске трошкове!

printscreen Твитер

Или у преводу – „Ми смо се зезали из Вероне и са Охридског језера, а ви се сад лепо .ебите“!

Е народе, кад видите шта раде и како на цедилу остављају неколицину оних који су им још верни, замислите шта би тек урадили целој држави!

Извор: informer.rs