Шиптарски злочинци из ОВК нису жалили паре у Вашингтону да умилостиве НАТО да зверски бомбардује Србију!

И мада горња тврдња 20 година после бруталне агресије на нашу земљу може изгледати очигледна и као нешто што не треба нарочито доказивати, на интернету су се појавили и снимци који су дефинитивна потврда да су вође и инспиратори ОВК били спремни на све да Србији припишу кривицу и прогласе је „легетимном“ метом за вандалски напад.

Наиме, на снимцима које је Republika објавила, а које је својевремено емитовала холандска телевизија ВПРП у оквиру документарног филма „Бруклиншка веза“, види се да је тадашњи кандидат за председника САД Џон Кери, био директно спонзорисан прљавим новцем ОВК.

Тачније, донатори за његову председничку кампању из 2004. године између осталих били су и Селим Краснићи, некадашњи вођа ОВК и његови пајтоси.

На кратком снимку виде се и лица српских злотвора и инспиратора злочиначког НАТО бомбародвања попут Ричарда Холбрука, тадашњег Керијевог саветника за спољне послове и Веслија Кларка, тадашњег комаданта НАТО.

  • Господине Кларк, ово је ваша група – изговара Краснићи у снимку представљајући своје пајтосе некадашњем комаданту Алијансе.

Ово је и више него очигледан доказ да су представници администрације САД били дубоко уплетени у обуку и наоружавање терориста, као и у медијску спин-машинерију која је требало да Србе представи као главне кривце на Балкану, и много пре самог бомбаровања 1999. године.

За узврат, Шиптари су морали да плате огромне количине новца за кампању Џона Керија, који је те 2004. био кандидат испред Демократске странке, међутим, изгубио је од Џорџа Буша Млађег.

У прилог тези да су Американци наоружавали и спонзорисали злочинце из ОВК, иако су ову организацију претходно и сами прогласили терористичком, је и други снимак на коме се види како Краснићи купују оружје у САД.

После ових снимака требало би да више нема дилеме око тога како су Шиптари лобирали у „вашингтонској мочвари“ како би Срби унапред били проглашени „лошим момцима“.

Оставите Коментар