Процентуално, на прсте једне и по руке могао би се избројати  будући резултат “риђобрадо-чарапанске” тајкунске коалиције на предстојећим београдским изборима! Све друго је само лаж и замајавање доконих, указује реална анализа антикорупцијског портала Ембарго. Што значи да резултат “повратника на место злочина” не би могао намаћи ни двоцифрени резултат, па би отприлике једва добацио до 7-8 одсто београдских гласова!!!

А, ако се уради једна дубља анализа просечног београдског гласача, долази се до веома интересантног одговора ко би гласао за Ђиласа и  “броја 1 из сенке”Мирослава Мишковића? Па, веома мали број суграђана, тако да, то што му је рекла врачара – Ђилас слободно може да баци у Дунав или Саву. (Незванично се прича по београдској чаршији, да је пресудну улогу одиграла једна гатара, која му је дала сигнал како може да победи и да само због тога улази у трку против напредњака у Београду!? Сви  остали, од којих је тражио савет, рекли су му да нема скоро никакве шансе)!

А, док се у то и лично на изборима не увери Драган Ђилас, антикорупцијски и против “жутих и свих других хоботница” портал Ембарго, даје кратак резиме ко неће, а ко евентуално хоће да гласа за бившег “крадоначелника:

  1. Родитељи – неће! Варао је на ценама вртића, са колегама тајкунима склапао уговоре о закупу просторија за вртиће по енормним ценама на штету градске касе, уместо да их је сам градио!
  2. Омладина – неће! Сви добро памте шта је радио и како је зарадио прве милионе евра на државном земљишту и бесправним објектом у Пионирском граду. Сви памте “Велику пљачку Великог Брата”. И његове озлоглашене маркетиншке фирме на којима је зарадио на десетине милиона евра “рекетирајући” домаће и иностране фирме…
  3. Незапослени – неће! Ништа није урадио по питању отварања нових радних места у Београду, нити је решавао проблеме социјалне помоћи! Сва давања у његово време, најугроженијим суграђанима била су сведена на минимум!
  4. Запослени – неће! Ништа није урадио на економском опоравку престонице и привреде у њој. Ђиласу су биле прече неке друге ствари: лично богаћење и прављење политичке каријере.
  5. Пензионери – неће. Истина ништа им није одузимао, али ништа није ни учинио за најстарију београдску популацију. Све је препуштао стихији у стилу “ бриго моја пређи на владу Србије”… Он за њих није имао времена, нити су били његов ниво!?
  6. Традиционални гласачи “жутих” – ни они неће! Из два разлога, што их је већ једном преварио “маг велике преваре Драган Ђилас” И другог што ће имати свог кандидата на изборима…
  7. До сада неопредељени – ни они неће!  Иако не гласају И политички су неопредељени, будно  су пратили како је Ђилас упропастио Београд остављајући му дуг од милијарду и 180 милиона евра!!!!

    Па ко ће онда гласати у Београду за Драгана Ђиласа?

Само једна једина много мала и до сада, попут змије скамењена и притајена, невидљива групација “жутих паразита” која се “ономад” обогатила  на грбачи Београда и Београђана! И на коју је Драган Ђилас као градоначелник Београда спискао највећи део остављеног  дуга од милијарду и 180 милиона евра! Има их неколико стотина, пута чланови породице, кумови и пријатељи, сарадници… Све кад се то помножи и умножи… Сума сумарум је то једва нешто мало више изнад цензуса! Да, баш толико… Толико је остало ражалованих “Ђиласових војника и послушника”, које није досегла рука правде и истине! Годинама су у дебелој илегали неке мишије рупе  или крцкају отето на неким сасвим другим удаљеним егзотичним дестинацијама на којима гмизавци могу слободно да шетају… Налазе се на резервном положају,  са кога ослушкују хоће ли бити новог плена за њих, а великог зулума за све друге,  кроз  повратак “апокалипсе у Београд”?!

Е.Е.

Извор: embargo.rs