Санда Рашковић Ивић која себе назива лекарком и политичарком, у свој потпис може да дода и надрилекар, након шокантне и неистините тврдње да је председник Александар Вучић примио хиперимуни гамаглобулин како би био заштићен од корона вируса, поручио је члан председништва Српске напредне странке Зоран Ђорђевић, а преноси Kurir.rs.

Како каже, осим што је њена изјава крајње нетачна, небулозна и злонамерна, она је и опасна али не по председника већ по грађане Републике Србије.

“У ситуацији када се цео свет бори против корона вируса, када се тражи адекватан медицински начин да се стане на пут зарази, она наводи одређени хиперимуни гамаглобулин који наводно може да победи Covid-19.

Чак је и Светска здравствена организација упозорила, на како кажу тролове који шире теорије завере у вези са корона вирусом и неиспитаним средствима лечења.

Она лаже народ најпре да је Вучић заштићен, ствара нетачну слику како је он бахат и само мисли на себе, али и обмањује да постоји адекватан лек против заразе. Сматрам да је то довољно основа да буде кривично гоњена”, каже Ђорђевић.

Према његовим речима ово је показни пример како опозиција замишља да дође на власт, уз помоћ лажи, изазивања панике и манипулисања грађанима. “ Александар Вучић не сматра себе привилегиваним у односу на грађане Србије, он се први залаже за то да најквалитетнија вакцина дође до наших становника како би они коју су у најризичнијим групама и на првој линији фронта борбе против Ковида били безбедни. Све друго је неистина”, рекао је Ђорђевић.

Према његовим речима наши грађани знају да су председнику здравље и напредак нашег народа приоритет и да ће наставити да се бори за то на свим фронтовима.

Оставите Коментар