Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ Сања Вулић рекла је данас да не постоји правда и правично суђење за ратне злочине у БиХ и навела да је пракса ослобађања злочинаца и праштање њихових злодјела над српским народом наставак реализације написаног сценарија од дијела међународне заједнице, СДА, америчке и британске амбасаде у БиХ.

Вулићева је, коментаришући за Срну ослобађајућу пресуду Самиру Бејтићу за ратни злочин над Србима на Казанима, навела да је једини циљ окривити Србе за све и створити исламску БиХ.

  • Ако узмемо у обзир чињеницу да су током трагичног сукоба у БиХ сви свјетски медији извјештавали да само Бошњаци страдају, а није било тако, јасно је да је од тада циљ за све окривити Србе и од БиХ створити исламску БиХ – рекла је Вулићева.

Она је констатовала да не постоји правда и правично суђење у БиХ.

  • Свим тим квазисудијама, судиће неко и некад, па макар то били и духови жртава чији животи судијама не значе ништа – рекла је Вулићева.

Апелационо вијеће Врховног суда Федерације БиХ потврдило је пресуду Кантоналног суда у Сарајеву којом је Самир Бејтић ослобођен оптужби за ратни злочин над Србима на Казанима.

Оставите Коментар