Због свих неправилности које су приметили на овогодишњем „Избору за песму Евровизије“, Саша Мирковић и Александар Вуксановић, алијас Аца Лукас, тужили су челнике РТС-а, на челу са директором Драганом Бујошевићем и уредницом забавног програма Оливером Kовачевић.

Међутим, овај случај добио је нови епилог када је Бујошевић тужио естрадног менаџера и власника „Хајп“ продукције за клевету, а сада је Мирковић за Ало! открио да је тиме сам себи наштетио.

  • Радо ћу се срести на суду са господином Буљошевићем, тужио ме је за клевету, па једва чекам да ми објасни и докаже шта сам то слагао. Отворено сам говорио о неправилностима и муљачинама које су се дешавале на РТС-у, а како бисмо се изборили за своја права, Лукас и ја смо се обратили и одељењу за високотехнолошки криминал – рекао је најпре Мирковић.
  • Ово му није требало јер ће се сад сазнати и прљавштине које народ о њему није знао. Знате ону: „Није мајка тукла Мују што је ишао да се коцка, него што се вади?“. Један директор РТС-а да има овако ниске потезе, мени је то нечувено. Он је човек зрео за пензију, мислим да је Оливера Kовачевић директор из сенке. Они годинама трају тим транге франге комбинацијама, али коначно је време да им се неко супротстави – објашњавао је за Ало! Мирковић и открио од када датира његов сукоб са Драганом и Оливером.
    Подсетићу господина Бујошевића да је 2015. године постао директор на нелегалан начин. Ја сам се тада кандидовао, али мој папири су нестали и он је добио ту позицију. Они мене не воле јер иза мене стоје резулати. Ту исту Евровизију којом се диче сам једини ја, са Маријом Шерифовић, довео у Београд. Да не причам о другим успесима које сам постигао, због тога сам им ја највећа претња – објаснио је Саша и истакао да на руководећа места треба да дођу нови, млађи људи. -Они гледају само своју корист. На РТС треба да дође млађа поставка људи, неко ко ће пружити народу програм какав је планирано да тај канал има. Требало би да постоји квалитетан програм за децу, спортски програм, политички, едукативни… надам се да ће РЕМ да преиспита све сумњиве радње и да ће коначно бити смењени – закључио је он.

Подсетимо, Саша Мирковић недавно је на суду добио спор против Оливере Kовачевић и доказао да је Мегатон једини власник Беовизије.

Оставите Коментар