Продуцент и менаџер Саша Мирковић једини је који се може похвалити вођењем тима који осетио како је победити на ЕВРОВИЗИЈИ.

Познати стручњак за шоубизнис ове године спрема тактику да у ТОРИНУ са Ацом Лукасом понови оно што је урадио са Маријом Шерифовић 2007. у Хелсинкију, а како се избор за представника Србије ближи Мирковић је одлучио да мало испрогнозира зашто је Аца Лукас идеалан кандидат да СРБИЈИ у ТОРИНУ донесе победу.

Овогодишњи 66. по реду Евросонг одржаће се почетком маја у Торину, а 36 извођача из Србије такмичиће се на фестивалу Песма за Евровизију ’22, на којем ће се бирати српски представник.

Осим младих и неафирмисаних певача, на листи су се нашле и такмичари талент шоу формата Душана Свилара, Зорје Пајић, добро позната имена попут Гоце Тржан, Анђелине, Саре Јо, али и највећа мушка регионална звезда Аца Лукас.

За Ало својим очекивањима на фестивалу Песма за Евровизију ’22 проговорили су Гоца Тржан, Душан Свилар, као и власник „Хајп продукције“ Саша Мирковић.

– Цео Лукасов тим се тренутно бави дорадом песме „Оскар“. Снимање спота је завршено, радимо модулације. И даље имамо право да дорађујемо песму, тако да ће добити неки модерни стил – рекао је на самом почетку Мирковић, који не крије уверење да ће управо Аца бити најпре наш представник, а онда и победник овогодишњег Евросонга.

– Не сумњам да ће Лукас победити најпре на овом такмичењу, а онда и на Евровизији. Он има озбиљну каријеру иза себе и публику у читавом свету. Уверен сам да ће дијаспора гласати за њега. Представник Србије мора бити неко ко може доста да уради за своју земљу. Kао једини човек који је с Маријом Шерифовић довео Евровизију у Београд, могу рећи да сам сигуран да Лукас може поновити тај успех. Не сумњам да ће публика препознати вредност песме, каријере, као и уложен труд целог тима. Уверен сам да ће ово бити антологијска песма којом ће, како сам назив каже, Лукас добити Оскара за све што је до сада урадио – поручио је за Ало! Мирковић и додао да му је драго што се овог пута пријавило доста младих извођача.

– Подржавам младост и драго ми је да се доста млађих певача пријавило за такмичење и тиме демантовало оне који су прошле године говорили да Србија нема добре младе извођаче – рекао је Мирковић.

Гоца Тржан је признала да је изненађена самом чињеницом да се њено име нашло на списку такмичара с обзиром на то да се за фестивал није пријавила.

– Морам вам рећи да сам била изненађена када сам видела своје име на листи такмичара. Моји композитори су ме пријавили, тренутно с њима преговарам о свему – рекла је зачуђена певачица, која ће певати песму „Фитиљ“, и открива како је њен тим дошао на ту идеју.

– Недавно смо причали о томе како бисмо могли да се пријавимо за такмичење. Због целе ситуације због пандемије, тренутно је то најбољи начин да велики број људи чује нове песме. Међутим, очигледно су они ту идеју схватили знатно озбиљније од мене и драго ми је због тога јер ћу сада и ја тако да доживим такмичење. Драго ми је што ће се такмичити доста младих извођача, али такође сматрам да колеге мојих година имају још увек права да се такмиче – поручила је она.

Свилар: Фокусиран сам на победу!

Душан Свилар је истакао да вредно ради на припреми песме „Само не реци да волиш“, од које очекује најбољи резултат.

– Већ сам учествовао у оваквом такмичењу. Сви су ме бодрили и подстакли да се пријавим. Kолеге не гледам као конкуренцију, драго ми је што ћемо се окупити и заједно певати. Фокусирао сам се само на наступ и на победу – поручио је он за Ало!.

Мирковић добио Оливеру на суду!

Саша Мирковић је судски доказао да је власник Беовизије продукцијска кућа „Мегатон“ на чијем је он челу, а не Јавни сервис. Осим тога, суд је одбио привремену меру коју је тражио РТС, а то је захтев да се забрани „Мегатону“ да користи промотивни спот Беовизије 2020.

Оставите Коментар