Саша Мирковић, естрадни менаџер, продуцент и директор „Хајп продукције“ говорећи о „Рио Тинту“ изјавио је да би Оливера Дулића, некадашњег министра за животну средину и просторно планирање, требало питати шта је потписивао док је био на власти.

  • Да чујемо шта он и министри из тог периода имају да кажу о том „супер“ министарству које је водио. Треба их питати што су дали дозволу и продали Јадар. Па су онда продали своју земљу тамо коју су имали. Лаж је и да Ђилас није знао шта се дешава. Сад одједном им смета „Рио Тинто“. Прво уканале грађане, а онда су као спаситељи – рекао је Мирковић.

Он је говорио и да је 2017. године ухапшен због сукоба са бившом државном секретарком Дијаном Хркаловић.

  • Ухапшен сам 2017. после сукоба са Дијаном Хркаловић. Не знам ни ја зашто сам ухапшен… Монтирана је оптужница јер сам поделио незбринутој деци, деци без родитељског старања и деци ометеној у развоју 30.000-40.000 пакетића. Зато сам прошао кроз голготу, то је монтирано, а ухапшен сам јер сам рекао „не“ – истакао је он, и додао:
  • Био сам члан СНС-а и нисам желео да бирам стране. Био сам тада народни посланик, тада ми је сугерисано да ми је угрожена безбедност. Најавио сам долазак код Стефановића, уместо њега сачекала ме је она, која је кренула са неким небулозним захтевима – испричао је Мирковић. Kако тврди, напустио је канцеларију, а већ након два сата организована је хајка.

Он је коментарисао и протесте и блокаде саобраћаја које је, како каже, доживео као малтретирање.

  • Заустави се 20 аутомобила и блокира све. Онда се формира лажна маса, јер су људи приморани да стоје ту – објаснио је он.

Оставите Коментар