Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић сматра да је инцидент на Тргу републике у Београду „кретенски поступак Бастаћа“ који показује да Савез за Србију не уме да функционише у уређеном друштву.

  • Господа из Савеза за Србију не воле успехе Србије, не воле да виде успешно завршене инвестиције. Они се једноставно не сналазе у уређеном друштву. Ђиласу, Јеремићу, Бастаћу и дружини је боља Србија без аутопутева, без фабрика, а Београд без уређенох центра и лепих тргова и улица. Ако је било дилеме да ли је СзС изнад цензуса, после овог кретенског поступка Бастаћа, јасно је да су испод цензуса – поручио је први човек Новог Сада.

На тек реновираном Тргу републике у центру Београда у току преподнева је дошло до инцидента чији је актер био председник општине Стари град Марко Бастаћ, којем ово није први инцидент овог типа. Бастаћеви су у току данашњег дивљања покушали да блокирају и ново електрично возило „врабац“, које бесплатно превози Београђане дуж нове пешачке зоне. Било је гурања, псовки и добацивања дуж Чика Љубине улице, а у више наврата је скоро па дошло до туче.

Оставите Коментар