Након што је задржан и враћен са границе Србије, а након добијања незваничне информације од стране црногорске полиције да Данилу Шћепановићу, матичару из Бијелог Поља није дозвољен улазак у Србију, редакција ИН4С портала га је контактирала и добила потврду о тачности исте.

Шћепановић је недавно на друштвеним мрежама упутио коментар који је окарактерисан као говор мржње, припаднику Српске националне заједнице и одборнику Демократског фронта у локалној Скупштини Радовану Ракочевићу, који је изазвао оправдану реакцију јавности.

„Пусти човјече, преговараш са говнетом из српског света. Доћи ће и њима крај, као на Косову и Хрватској”, ријечи су које је написао Шћепановић.

Редакција ИН4С је Данила Шћепановића контактирала и добили смо одговор да је коментар незграпно написан и да није имао намјеру да вријеђа било кога.

„То је коментар који је мало незграпно написан, па после протумачен на лош начин. Наравно да не мислим лоше о Србима, таман посла, све најљепше о Србима мислим. Немам ништа ни против Срба ни Србије. Лоше је протумачено из неког разлога, али ја сам за то да људи живе заједно, да се друже, без обзира које су вјере и нације.“ изјавио је Шћепановић.

У данашњој изјави Данило Шћепановић је рекао да се каје и да се извињава свима које је његова несмотрено изјава повриједила.

„Ја се извињавам људима који су мој коментар схватили на погрешан начин. Извињење велико. Ја сам човјек широких схватања и немам проблема ни са ким у животу.“ навео је Шћепановић.

Оставите Коментар