Први дан сам се исплакала онако људски, из дубине душе. Сутрадан сам се навила на „војнички мод“ и кренула у борбу, борбу коју сам неколико месеци касније успела да добијем.

Овако бивша државна секретарка у МУП Србије Дијана Хркаловић описује борбу са најтежом болешћу која јој је дијагностификована у новембру прошле године.

Гостујући у подкасту Информер телевизије, Хркаловићева је објаснила да су првобитне прогнозе биле најцрње могуће.

  • Моје здравље је крхко од малих ногу, моји родитељи су имали муку са мном. То све моја глава направи. Ја сам човек који ћути, трпи и све се то психосоматски одрази на здравље. Давали су ми најцрње могуће прогнозе, прво су мислили да је Милеров тумор, мешавина саркома и адено карцинома, касније се испоставило да је само адено карцином, настао прекомерним лучењем естрогена због стреса – навела је Хркаловићева у емотивној исповести гостујући на Информер телевизији.

Према њеним речима, само захваљујући Дејану Димитријевићу и Драгану Јеремићу, врхунским стручњацима из Народног фронта, није остала на операционом столу већ је успела да победи опаку болест.

  • Седам сати су се борили за мој живот. Пошто имам слабе крвне судове, који не могу да поднесу операције, а ова операција је била хитна и високог ризика, морала је да се уради по сваку цену. Пошто је рак откривен у минут до 12. Пукла ми је вена у стомаку, то се не преживљава и сви су ми рекли „иди у цркву, запали свећу“ – наводи наша саговорница, додајући да ће поменутим лекарима бити вечно захвална.
  • Да није било њих ја не бих била са вама – истиче Хркаловићева.

Хркаловићева је у Информеровом подкасту говорила и о другим темама, одрастању, детињству, МУП и БИА, навијању за Партизан, опозицији и медијима, Вељку Беливуку, Александру Станковићу и бројним другим темама.

Издвојили смо најинтересантније детаље из интервјуа који у целости можете погледати у видео снимку на почетку текста.


О Малом Сенти и Душану Митићу

  • Миленковић и Митић више нису полицајци, они су корумпирани опозициони политичари. Сента Миленковић штити дилере од Београда до Новог Пазара и од тога узима проценат. Душан Мишић штити једног од озбиљнијих дилера хероина.

О Вељку Беливуку

  • Kолико ја презирем Беливука, толико он презире мене.

О Партизану

  • Сваки прави гробар зна да је председник Александар Вучић највише помогао Партизану. Радујем се дану када ће моја нога поново моћи да крочи на јужну трибину.

О Опозицији

  • Опозиционари се такмиче између себе ко ће бити већи издајник и већи лопов.

О нападима тајкунским медија

  • Линчују ме као криминалца, а одликовали су ме америчка ДЕА и ФБИ.

О љубави

  • Ја и љубавне везе?! То је најтеже питање које сте могли да ми поставите.

Kо може да освоји Дијану Хркаловић?

  • Може да ме освоји само неко ко има много јаку енергију.

Оставите Коментар