Сергеј Трифуновић наставља да под дејством разних наркотика изазива хаос на улицама Београда, наводи портал ПРИСМОТРА. Он је у последњих 5-6 месеци изазвао три саобраћајне несереће возећи пијан и дрогиран. Упркос забрани да управља моторним возилом он и даље дивља улицама Београда. Портал Присмотра је дошао до инфорнације да је тајкун Драган Ђилас купио Сергеју Трифуновићу нови ауто марке Ауди А8 регистарског броја БГ-1782ФЗ. Ауто који је раније возио Сергеј Трифуновић био је стари ауто марке Цитроен.

Ауди А8 који вози Сергеј Трифуновић има на предњем стаклу полицијску налепницу. Није јасно ко му је ту налепницу издао. Такође Сергеј Трифуновић неовлашћено користи паркинг на који нема законско право. Тај паркинг намењен је за станаре зграде Вајковићева бр. 28 и 30 и запослене у позоришту Атеље 212, а он није ни једно ни друго.

Сергеј Трифуновић не добија новац само од тајкуна Драгана Ђиласа већ и од тајкуна Драгана Шолака власника телевизије Н1 и НоваС. Драган Шолак доделио је главне улоге Сергеју Трифуновићу и његовом брату у наставку серије Црни Груја која ће бити емитована на једној од Шолакових телевизија. Хонорар који је тајкун Драган Шолак доделио Сергеју Трифуновићу биће неколико стотина хиљада евра. Заузврат ће Сергеј Трифуновић са својим истомишљеницима по налогу тајкуна Драгана Шолака правити хаос на улицама Београда. Један део овог великог хонорара Сергеј Трифуновић це потрошити на опијате којима је склон.

Сергеј Трифуновић се пре десет година у Сарајеву у биоскопу “Meeting Point” појавио у мајици на којој је био лик ратног злочинца генерала Јована Дивјак. Генерал Јован Дивјак је починио злочине у Добровољачкој улици у Сарајеву 1992. године када је убијено 42 војника српске националности који нису пружали отпор.4

Сергеј Трифуновић са мајицом ратног злочинца

ИЗВОР: ПРИСМОТРА

--

Leave a Reply