Иако увелико трају припреме за председничке изборе, лидер ДЈБ, Саша Радуловић, се и даље бави претходним парламентарним изборима.

Покрет „Доста је било“, односно његов лидер Саша Радуловић, објавио је резултате своје анализе парламентарних избора, која, како каже, потврђује да је око 372.000 гласова покрадено. Сви су, тврди, отишли владајућој коалицији, односно СНС-у, СПС-у и радикалима. Због тога најављује и кривичне пријаве против Aлександра Вучића, Ивице Дачића и Војислава Шешеља.

– Aнализирали смо локалне и парламентарне изборе. Утврдили смо да се 372.000 гласова са локала прелило у Републици на потпуно невероватан начин, тако да је око 300.000 људи који су гласали за групе грађана на локалу, 47.000 који су гласали за ЂБ, ДС, ЛДП, ЛСВ, Нову, мањине и 27.000 који су гласали на републичким, а нису на локалним изборима, на републичком нивоу гласали или за СНС, СРС и СПС или за друге патриотске странке – рекао је Саша Радуловић.

Коментаришући Радуловићеве оптужбе, вођа радикала Војислав Шешељ каже да прича о крађи избора „нема везе с мозгом“.

– Ја мислим да је Радуловић потпуно луд, да је клинички случај. Заиста немам намеру да вређам, али стварно мислим да је потпуно луд. Могуће да је било крађа, али то треба доказати. И ја сам говорио да смо успели свега 84 одсто да контролишемо, али то о чему он говори везе нема с мозгом – каже Шешељ.

Извор: srbin.info