Чланови Истраге са Новог Београда наставили су своју акцију започету пре неколико недеља. Овога пута, наши чланови су цртањем шаблона позвали суграђане да посете наш сајт, отворе очи и открију истину о тајним везама страних служби, политике и криминала.

Фото: istraga.rs

Иако на адресу нашег портала свакодневно стижу најразличитије могуће претње, наши чланови имају чврсту вољу када је у питању борба за правду. Њихова мржња не може надјачати нашу решеност у откривању истине. Зато смо се, под велом ноћи, упутили на улице Новог Београда са циљем да уз помоћ графита и шаблона упознамо грађане са Истрагом. И док се појединци који нападају Истрагу плаше и своје сенке, мрак и ноћ су комфорно окружење за наше чланове.

Фото: istraga.rs

Писање на зиду представља ефикасан начин да се пошаље порука. Нашим противницима ово је била порука да их се не плашимо, а нашим саборцима – обичним грађанима – порука да нам се придруже и да не одустају од борбе за истину и правду!

Фото: istraga.rs

Натпис Истрага је код грађана постао симбол другачијег мишљења и истине. Адреса нашег сајта леди крв у жилама свима онима који су опљачкали Србију и довели је на ивицу банкрота. Зато ће њима графит Истрага.рс представљати велики трн у оку, али ће код обичних грађана пробудити жељу за правдом. То је оно ка чему ми стремимо и зато ћемо овакве акције врло брзо поновити.

Фото: istraga.rs

Видимо се ускоро и у другим градовима широм Србије!

Оставите Коментар