Директор Института за афирмацију међуетничких односа Фатмир Шехоли тврди да Александар Вучић стоји иза организације „Северна Армија“! Ако је то тачно – свака част Вучићу!

printscreen
printscreen

Директор Института за афирмацију међуетничких односа Фатмир Шехоли је у емисији „Инфо Магазин“ ТВ Клан Косова рекао да је истраживање које је реализовао институт на чијем је челу дошао до података који указују да председник Србије Александар Вучић преко министра за одбрану Александра Вулина, директора канцеларије за Косово Марка Ђурића и опонената Листе Српска са севера врши притисак и уцењивање над припадницима Безбедносних Снага Косова српске националности да напуштају ту институцију.

Шехоли је рекао да је данас био на северу Косова и поразговарао са много људи међу којима и са угледним професорима Универзитета на северу који су му рекли да је застрашујуће како се понаша власт Београда а и српски представници Листе Српска који не бирају средства да сваког Србина који је припадник БСК уклоне са те институције а да при том не дирају ниједног Србина који је припадник полиције Косова. Јер, они би, наводно, трбало да буду окосница српске „Северне Армије“ на КиМ.

Шехоли је посебно апострофирао да је његов Институт успео да поприча са припадницима БСК који су наводно били изложени психичким тортурама од стране припадника БиА и МУП Србије.

Не знамо да ли је Шахолијева тврдња о формирању „Северне Армије“ тачна, али ако јесте онда само треба рећи: Вучићу, свака ти част!

printscreen

Извор: informer.rs

--