Последњих дана смо били сведоци разних напада на Новака Ђоковића, од оних критичара који су ту само да би рекли нешто против њега до правих мрзитеља најбољег играча планете.

Ипак, чини се да су најдаље од свих отишли албански лобисти, који су искористили ова дешавања да најстрашније увреде српског тенисера.

Наиме, огранизације под називом “Тим Албанаца” је на свом твитер профилу објавила низ гнусних лажи на рачун Новака Ђоковића.

– Не заборавимо националистички став Новака Ђоковића о Косову и његову повезаност са ратним злочинцима, починиоцима геноцида и исламофобима.

Ово није било довољно пошто су отишли у прошлост и подсетили на сраман потет власти у Приштини, које су 17. фебруара једнострано прогласиле независност од Србије.

Четири дана касније Новак је из Мелбурна послао поруку подршке свом народу, а Албанци представљају то на следећи начин.

– Ђоковић је 21. фебруара 2008. подржао српске националисте против независности Косова.

– Његова порука током насилног протеста била је “Спремни смо да бранимо оно што нам припада по праву. Косово је Србија.” Те ноћи, екстремисти су запалили америчку амбасаду и спалили заставу Албаније и Сједињених Држава.

– Ђоковићев слоган „Косово је Србија“ био је фактички нетачан и затварао је очи пред зверствима са којима су се косовски Албанци суочили под српском влашћу.

– Због бруталног етничког чишћења у Србији, милион Албанац је био приморан да напусти своје домове, 11 хиљада док којих 1300 деце је убијено, док 20 хиљада жена силовано.

Ниво албанског лудила се наставља тако што су Новака покушали да понизе услед тога што се фотографисао са ракијом под именом “Дража”, која је име добила по генералу Југословенске војске у отаџбини Драгољубу Михаиловићу.

– Ђоковић је 2020. фотографисан са врстом ракије “Дража”, названом по озлоглашеном четничком вођи из Другог светског рата и сараднику нациста Драгољубу Дражи Михаиловићу.

– Четници су починили бројне злочине над Хрватима, Јеврејима и Бошњацима – додају албански лобисти.

Након тога подсетили су на фотографију Новака Ђоковића са Миланом Јоловићем.

– У септембру 2021. Ђоковић је био на слици заједно са Миланом Јоловићем, бившим командантом озлоглашених “Вукова са Дрине” који су масакрирали муслимане у геноциду у Босни.

– Након пада Сребренице у јулу 1995. године, они су били одговорни за хватање Бошњака у бекству и њихово погубљење

То им није било доста па су подсетили на сусрет Новака Ђоковића и Милорада Додика, наравно из свог угла.

– У септембру 2021. Новак Ђоковић је такође виђен како пева са Милорадом Додиком, српским чланом Председништва Босне и Херцеговине и познатим негатором геноцида који се редовно залагао за сукцесију Републике Српске

За крај су оставили најрсрамнију увреду какву човек попут Новака Ђоковића никако није заслужио.

– Ђоковић је могао да буде највећи свих времена… Уместо тога, он пева на сеоским свадбама са Додиком и на пикницима са људима који су били задужени за организацију операција које су довеле до геноцида.

Оставите Коментар