Албански пријатељ Гинтер Фелингер познат је по томе што неретко уме да посредством друштвених мрежа на интернету износи најогавније коментаре о Србији и српском народу, али и о Русији и руском народу, постао је недавно саветник Чеде Подморнице. 

Фелингер је раније у својим твитовима од Срба захтевао да се одрекну Косова и Метохије и да признају тзв. Косово, али и да уведу санкције Русији и да промене име хотела Москва.

Фелингер свестан чињенице да не може да обезбеди новац из Брисела за потребе „Чеде Подморнице“, већ је успоставио контакте са својим финансијером Аљбином Куртијем, који је пружио обећање да ће обезбедити новац за „Чеду Подморницу“. 

Курти је тада нагласио Фелингеру да је његов услов за то да „Чеда Подморница“ у својим јавним наступима износи хвалоспеве на рачун Куртија и да промовише независност тзв. „Косова“.

Међутим, Курти, резигниран чињеницом да је „Чеда Подморница“ у Бриселу уступио Фелингеру четничку заставу „За краља и отаџбину – Слобода или смрт“, поручио је да Фелингер поздрави „Чеду Подморницу“ и клони га се, износећи да је у питању агент провокатор Руске службе.

Наведени поступак Чеде Подморнице произвео је љутњу и бес код Фелингера, јер је Чеда Подморница довео у питање и Фелингерове финансије које обезбеђује од албанске мафије. Изгледа да ће се ова кратка сарадња именованих неславно завршити. Сага о Чеди Подморници ће се сигурно у наредном периоду наставити… 

Оставите Коментар