Sheldrick Wildlife Trust (SWT) једна је од организација која ради невероватан посао спасавајући слонове који су се суочили са разним тешкоћама. Ова организација са седиштем у Kенији служи добробити и бави се опоравком, посебно слонова без родитеља. Поред тога, они такође се суочавају са криволовом и свим оним што штети слоновима и другим врстама.

Због свог рада и страсти, несумњиво су једна од организација којима се највише диве. Запослени не само да се брину о њима и хране, већ им посвећују пуну пажњу и пуно љубави. Недавно су поделили фотографију која је свима измамила осмех и уздах нежности.

То је беба слона која је остала без мајке и неко је морао да је утеши, па је један од запослених легао поред ње како би се осећала утешено и заштићено. Покрио је покривачем и пренео толико љубави да је мали слон брзо заспао.

Kада се роде, слонови су делимично слепи, па им је мајка увек потребна да се полако суоче са свим изазовима које дивљина нуди. Kада деца спавају са мајком под њеном негом и заштитом, они стварају такву везу да се у њеном одсуству осећају изложено и рањиво.

Иако многи слонови губе мајке и стадо, будући да су неизбежни осећај усамљености и туге, сви запослени раде невероватан посао како би се осећали пријатно и сигурно. Стрпљивим корацима неговатељи чине да се осећају као да имају нови дом и породицу. Овакве акције нам показују да само бескрајном љубављу можемо чинити невероватне ствари.

Поделите ову причу о љубави са породицом и пријатељима!

Оставите Коментар