Премијер Црне Горе Здравко Kривокапић је био богат човек, судећи по његовом извештају о приходима и имовини из 2011. године. Заведен као функционер владе Демократске партије социјалиста Мила Ђукановића, Kривокапић је стављао у џеп скоро 4000 евра месечно! На тим примањима би му завиделе и неке светске јавне личности, камоли просечни универзитетски професор у Црној Гори.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Црногорски премијер је веома дуго уживао велике привилегије од ДПС-а и зато не чуди што се много не брани кад га нападају да је гласао Мила у претходном периоду. Он је чак једном приликом казао за медије да разуме грађане који раније нису видели алтернативу ДПС-у! Можда у томе лежи одговор млаке и млитаве реакције владе коју предводи у обрачуну са прошлим системом.

Papir

У Скупштини Црне Горе, Kривокапић је на премијерском сату добио пацке управо за овај случај. Посланик Социјалдемократске партије Рашко Kоњевић га је прозвао да га је као тадашњи министар бирао за владиног функционера! Kривокапић је снуждено покушао себе представити као ванредног стручњака који је требао ДПС-у, а не они њему, како би осмислио машину за путовање кроз време!

Papir

Међутим, тешко је закључити да је Kривокапић био такав стручњак уколико прави кардиналне грешке у јавним наступима, бркајући падеже и термине. За огромни новац који је добијао од Мила, његов допринос црногорској науци остао је непознат домаћој и међународној јавности. Оно што није непознато је да Kривокапић и његова породица нису живели скромно и нису марили за црногорску сиротињу.

Оставите Коментар