Свестан околности да је уједињењем опозиције његова Демократска партија социјалиста (ДПС) изгубила и најмању шансу за поштену победу на предстојећим парламентарним изборима у Црној Гори, црногорски председник Мило Ђукановић је отпочео реализацију подлог плана за изборну крађу, који је спремао током претходног периода, предвиђајући овакав развој догађаја.

Према наводима поузданих извора, из града Тешањ, Федерација БиХ, је током претходних дана у Црну Гору, комбијем регистарских ознака А21-О-916, довежена машина за израду биометријских докумената, која ће бити злоупотребљена за штампање великог броја фалсификованих личних карти и пасоша Црне Горе. Ова лажна документа ће затим бити подељена албанском становништву са подручја Kосова и Метохије и из Албаније, који ће уз помоћ њих изаћи на избора у Црној Гори и гласати за ДПС.

Наведени план указује на степен очаја црногорског диктатора, који заиста верује да ће успети да реализује овако бруталну изборну крађу, што ствара зебњу по питању тога шта је све спреман да учини како би се одржао на власти.

Оставите Коментар