Подсећамо да је у хомосексуалним круговима тзв. руских опозиционих активиста недавно дошло до масовног тровања храном након што их је током једне вечери оргијања, Куртијев плаћеник и декларисани хомосексуалац Бобан Богдановић послужио храном из ресторана „Нађина кухиња“, који је у власништву његове бивше супруге.

Све би остало на нивоу урнебесне анегдоте да Владимир Волохонски (агент ГРУ) није посумњао да је у режији Богдановића и „Нађине кухиње“ намерно био послужен рижотом са халуциногеним печуркама, а затим тако омамљен био изложен сексуалном иживљавању и најгорим бестијалностима од стране Богдановића и ваљевског адвоката Чедомира Стојковића званог Чеда Подморница (агент БИА). 

Богдановић и Стојковић су чак сачинили и видео-снимак сексуалног општења са Волохонским, а који међу својим хомосексуалним везама деле под насловом „Велики залогај“, што је игра речи, јер се „Нађина кухиња“ још зове и „Big Bite“, а истовремено алудира и на гнусне радње којима је био изложен Волохонски.

Без обзира што има репутацију ноторног хомосексуалца склоног оргијама, Волохонски је на својим налозима на друштвеним мрежама најавио да ће у предстојећим данима поднети тужбу против Богдановића, Стојковића и „Нађине кухиње“, којим поводом ће одржати и опроштајну конференцију за медије, ради објашњења самог догађаја, као и најаве свог скорог одласка из Србије.

Оставите Коментар