Дејан Тричковић, председник Скупштине Града Врања, (не)очекивано се нашао на удару врха СНС због тога што је први на градској листи за помоћ на плану енергетске ефикасности, а градоначелнику Врања Слободану Миленковићу следи рибање због овог, практично туђег гафа, сазнају ИнфоВрањске.

Лавину гнева из врха странке због Тричковића генерисали су бројни новинари из великог броја медија, који су после објаве вести на порталу ИнфоВрањске о градској листи за помоћ грађанима на пољу енергетске ефикасности, упорно звали Министарство енергетике ради додатних појашњења о «случају» председника врањског парламента.

Тим Министарства енергетике за пројекте енергетске ефикасности, затрпан новинарским позивима, обратио се једном од државних секретара, овај је у чуду због врањског «енергетског» скандала одмах звао министарку Зорану Михајловић, па је вест стигла до самог лидера СНС Александра Вучића – наводи извор портала.

Лидер напредњака је, кажу, позвао Дарка Глишића, председника Извршног одбора СНС, са задатком да среди неочекивану врањску непријатност.

Глишић је сада на потезу, а према сазнањима из Министарства, уз Тричковића биће на тапету градоначелник Миленковић, али и његова заменица Зорица Јовић која је приликом састављања листе за помоћ грађанима на плану енергетске ефикасности водила причу, јер је Миленковић у то време био на одмору – каже извор ИнфоВрањских.

По његовим речима, на крају, нико у ГрО СНС у Врању не зна нити може да предвиди коначни исход расплета «енергетске афере Тричковић», али су сви у једно сигурни – учесницима читаве приче не пише се добро.

Оно што преписивачи тема и текстова Инфо Врањских заборављају је да пробају да, осим преписивања, дају и свој лични допринос овој теми о којој, захваљујући крађи коју велики медији проводе према нама, бруји читава Србија.

Наравно, свако је могао да се пројави за енергетску помоћ, али је градска комисија одлучивала у читавој причи.

Е сад, која су то имена која су одлучивала?

И зашто се, рецимо, крију?

С. Kостић

Leave a Reply