Фахрудин Шарафмал, водитељ украјинског “Канала 24”, у програму је позвао на убиства руске деце, цитирајући том приликом нацистичког злочинца Адолфа Ајхмана.

  • Знам, да као новинар морам да будем објективан, морам да будем сталожен да бих хладног срца саопштавао информације. Али, искрено, држати се сада је веома тешко, поготово у оваквом времену. Пошто нас у Русији називају нацистима, фашистима и тако даље, дозволићу себи да цитирам речи Адолфа Ајхмана, који је рекао да је за уништење једног народа потребно уништити, пре свега, децу. Јер ако деци убијете родитеље,  она ће свакако порасти и сигурно ће вам се осветити. Убијајући децу она никада неће одрасти и нација ће нестати. Оружане снаге Украјине не могу да истребљују руску децу, јер је то забрањено правилима ратовања и разним конвенцијама, укључујући и Женевску конвенцију. Али ја нисам из Оружаних снага Украјине. А када будем имао прилику да се обрачунам са Русима, то ћу свакако урадити – рекао је Шарафмал.

Он каже да ће се, пошто га називају нацистом, придржавати доктрине Адолфа Ајхмана и да ће учинити све што је у његовој моћи да “ви и ваша деца никада не живите на овој земљи”.

– Да бисте осетили како је то – када гину невини цивили, па да осетите сав бол и патњу када кажете – “ми нисмо започели рат, све је то Путин, ми нисмо хтели рат”. Ни ми то нисмо хтели. Али морате разумети да говоримо о победи украјинског народа, а не о миру. Треба нам победа. И ако за ово морамо да искасапимо све ваше породице, ја ћу бити један од првих који ће то учинити. Слава нацији! И надамо се да такве нације као што су Русија и Руси никада више неће бити на овој земљи. Јер они су само изроди који уништавају ову земљу. Уколико Украјинци имају прилику, што сада у принципу и раде – уништавају, секу, убијају, гуше “Москаље”. И надам се да ће свако, принети свој допринос и убити макар једног “Москаља” – закључио је своју расистичку тираду Шарафмал, користећи и погрдан израз за Русе у Украјини.

Оставите Коментар