Иако је својим радом спречио крађу 10 милиона евра на Железници Србије, а његове методе борбе против крађе и корупције добиле похвале од оперативаца криминиластичке полиције и БИА, Владимир Теофиловић деградиран је са свог радног места по налогу неименованих људи из врха!

Фото: novosti.rs
Фото: novosti.rs

Теофиловић, популарни „доктор за корупцију“, који је представљао страх и трепет за криминалце и кроз свој рад сасекао бројне коруптивне чворове и устаљене шеме, очигледно је засметао некоме од људи који дрмају Железницом, а који су блиски Зорану „Бакију“ Анђелковићу. У исто време, поткрепљене оптужбе којима су се инспектори дивили, а које је потписао и у виду кривичне пријаве предао Теофиловић, иначе бивши директор сектора унутрашње контроле, још увек, вероватно по истом налогу стоје у фиоци!

Подсећамо да су о Теофиловићу хвалоспевно писали готово сви национални медији и телевизије, а један од познатијих случајева је заплена 400 тона украденог материјала у 96 контрола. Не само да је деградиран Теофиловић, упркос изврсним резултатима, већ је маргинализован и читав Сектор за унутрашњу контролу.

Фото: novosti.rs
Фото: novosti.rs

Као последица такве политике, заташкавања, дилова и легализације пљачки имовине грађана Србије под амином моћника из руководства, почеле су да се дешавају несреће и само је питање дана када ће неко изгубити главу: тако је недавно код Рипња, због крађе горива, дошло до судара теретне машине и воза, у којем је повређено више десетина људи!

НАЦИОНАЛИСТ.РС

Leave a Reply