Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је да су „скандалозне тврдње“ фунционера Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића, да је председник Србије Александар Вучић на неки начин учествовао у убиству Оливера Ивановића, опасне и да представљају покушај криминализације Вучића, на штету Србије.

Стефановић је истакао да такве тврдње о председнику Србије нису опасне зато што их је изнео човек „кога грађани Србије и те како знају по различитим склоностима и по подршци која је заиста маргинална“, већ због тога што је, како је навео, познато да је он гласноговорник Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Бошка Обрадовића и разних тајкуна, који константно покушавају да криминализују председника Србије Александра Вучића и на такав начин нанесу штету нашој земљи.

„Овакво понашање представника Ђиласове коалиције само показује колико су спремни далеко да иду и колико су бескрупулозни у свом покушају да се поново дочепају фотеље и државне касе“, навео је Стефановић.

Стефановић је изразио уверење да грађани Србије то добро препознају, баш као што препознају и борбу председника Александра Вучића за нормалну Србију.

Оставите Коментар