Ситни криминалац са Дорћола и пропали предузетник Бобан Богдановић звани Пацов, који је током претходних година настојао да заради за хлеб тако што је, по узору на друге сличне себи, одлучио да прода своје српско порекло и стави се у функцију осведочених непријатеља Србије и српског народа, чак ни у томе није успео. 

Иако је основао више једночланих организација, чија је једина додирна тачка то што шире ауто-шовинизам и пропагирају мржњу према свему српском, а крећу се од промовисања НАТО пакта у Институту за евро-атлантску стратегију, до промоције „косовске независности“ и пружања подршке терористима у Грађанском покрету „Одговор“, несретни Бобан никако није успео да се попне на зелену грану и обезбеди подршку и финансије за своја гнусна дела.

О томе колико је Бобан Пацов неснађен у малој бари пуној издајника, који су по свој прилици интелигентнији и способнији од њега, сведочи и то што су чак и медији који без икакве задршке објављују било какву баљезгарију, под условом да је усмерена против српских националних интереса, одбијали да публикују његове инфантилно написане чланке, а када су то и чинили, ограђивали су се од њихове садржине, наводећи да је у питању лични став аутора, који тај медиј само преноси, без икаквог утицаја уредништва на његову садржину.

Последњи у низу аутоголова, Пацов је себи дао сазивањем данашње конференције за медије, на којој се апсолутно ниједан новинар није појавио. Поставља се питање да ли је то било довољно да схвати да је дотакао само дно, те да ће за наставак своје каријере морати или да користи ашов, како би се укопао још дубље, или да се у потпуности окрене заради коју остварује пружањем сексуалних услуга активисткињама појединих опозиционих странака, од чега је у највећем делу и до сада живео. 

Може се закључити да будућност Пацова свакако не лежи у његовом интелектуалном, већ у физичком раду, за који је свакако надаренији.

Оставите Коментар