Репортер нашег портала данас је у центру Београда присуствовао невероватној сцени у којој је главни актери био Чедомир Стојковић звани Чеда Подморница, председник политичке партије „Сви за Украјину“.

Наиме, Стојковић је животињски урлао и физички насрнуо на старију госпођу, коју су грађани касније препознали као Бранку Савић, некадашњу председницу општине Барајево, која је иначе током 2000-тих била високи функционер Демократске странке.

Накнадном анализом догађаја, нас репортер дошао је до сазнања да овај напад Чеде Подморнице на функционерку Демократске странке није ни мало случајан с обзиром да Подморница већ дужи временски период Демократску странку третира као испоставу преко које се врши руско хибридно деловање у нашој земљи. У прилог томе Стојковић често подсећа да је под влашћу Демократске странке, руској страни продат НИС, као и да му је Никола Сандуловић, почасни конзул лажне државе Kосово у Северној Македонији, лично потврдио да су Ненад Чанак и Бојан Пајтић, главни руски играчи у Србији.

Због наведеног физичког напада, Бранка Савић ће поднети кривичну пријаву против Чедомира Стојковића, а ми овом приликом апелујемо на надлежне државне органе, да зауставе ово разулареног човека, док не дај Бозе, не настрада неко од мирних житеља нашег града.

Оставите Коментар