Савјетник у министарству просвјете Црне Горе Марко Шћепановић снимио је пјесму у којој вријеђа свештена лица алудирајући да они краду паре са икона и да ваљају хероин, пише Борба.

Наравно, иако је скандалозна пјесма у његовом извођењу јавно доступна, надлежни се не оглашавају.

У скандалозној пјесми, Шћепановић, коме и на Фејсбук страници пише да је запослен у ресору код Дамира Шеховића, наводи и “да пријаве ме не смију јер држим их у шаке, ја добро знам да много воле дјечаке”.

Шћепановић пјева и да “са иконе сав новац у свом џепу стављам, са Библијом у руци и хероин још ваљам”.

“Нико нас не дира, свак се блесав прави због мантије ја могу криминалом да се бавим. Мантија ми даје моћ да не кажњено могу проћ”, наводи се у скандалозној пјесми под називом “Мантија”.

Министарство просвјете: Шћепановић ради код нас, све ћемо испитати

Из министарства просвјете потврђено је да је поменуто лице запослено код њих.

“Марко Шћепановиц јесте ангажован путем уговора на одређено вријеме у Министарству просвјете, након претходно спроведене законске процедуре и јавног огласа на којем је био једини кандидат који је испуњавао законске услове, а који се појавио на усменом интервјуу. У овом моменту не располажемо информацијама у односу на питање које сте поставили. Свакако да ћемо их пажљиво провјерити.

Јасно је да запослени у било којем Министарству и јавној управи у цјелини имају право на сопствени став у односу на друштвене теме, али не никако и на понашање које би рушили углед и достојанство просвјетног система. Кад се упознамо да наведеним, моћи ћемо заузети детаљнији став.

Уколико се испостави да постоји потреба и законски основ за реакцију министарства, свакако да нећемо оклијевати, већ ћемо искористити надлежности које имамо и о томе вас повратно информисати, саопштено је Борби из министарства просвјете.

Оставите Коментар