Слободно исказана политичка припадност и слободно изражена воља у Црној Гори, нису никада представљали проблем када се та „воља“, исказује у негативном контексту према Српској православној цркви, политичким представницима српског народа у Црној Гори и интелектуалцима негативно настројеним према мафијашкој хоботници у Црној Гори. Међутим, таква воља је увек била проблематична са аспекта јавно исказане речи којом се доводи у питање „легитимитет“ и „легалитет“ великог вође Мила Ђукановића.

Један од таквих је и Предраг Спасојевић, који је због изјаве коју је дао гостујући на ТВ А плус, у којој је казао да врло брзо очекује председника Црне Горе и ДПС-а Мила Ђукановића код њега и да ће му спремити ћелију по свим стандардима, смењен са функције начелника Истражног затвора у Спужу. 

Наведено је очигледно много узнемирило вођу, а посебно сазнањем да је можда Весна Меденица, током боравка у притвору „пропевала“, па се Мило Ђукановић уплашио да ће стопама изношења „криминалне елегије“ рецитовати и верни специјални тужилац Саша Чађеновић.

Можда је и Петар Лазовић, близу одлуке да изнесе „своју верзију приче“, па Мило жели да смени Спасојевића и инсталира свог „чауша“ у Спужу. 

Узалуд су претње Спасојевићу и бацање бомбе на његову породичну кућу, полако све излази на видело, а изгледа да се ближи тренутак када ће оне „папуче из Спужа“ које је Аћим Вишњић давних дана наменио „зна се коме“ бити одговарајуће оном ко их ускоро задужи.

Оставите Коментар