Екипа емисије „Контравизија“ аутора и водитеља Лава Пајкића, која се емитује на телевизији Пинк, искористила је мизерно окупљање опозиције у парку да провери морал следбеника Саше Јанковића.

Саша Јанковић је организовао протест на коме је било свега око петнаестак људи, а на коме се он није ни појавио. Том приликом, екипа емисије спровела је један експеримент.

По договору један члан екипе је као случајно два пута испустио по хиљаду динара како би сазнали да ли је опозиција поштена и да ли ће му вратити новац.

Фото: pink.rs
Фото: pink.rs

Пошто је испустио новац, једна госпођа из опозиције је одмах пожурила да га подигне. А онда је узела и другу хиљадарку. И погодићете ставила је паре у свој џеп.

Фото: pink.rs
Фото: pink.rs

Међутим, када се момак вратио да потражи свој „изгубљени“ новац, жена је ћутала и правила се да помаже у потрази. И тако је он остао без својих две хиљаде динара.

Фото: pink.rs
Фото: pink.rs

Након тока, екипа емисије је имала прилику да сретне исту жену и да јој постави пар питања, поред осталих и то да ли би вратила новац уколико би га нашла на улици.

Фото: pink.rs
Фото: pink.rs

– Да, сигурно бих га вратила, јер, ништа не би добила са тим новцем, Божја правда постоји и ја  верујем у Бога – рекла је ова суграђанка.