Медијска испостава америчке обавештајне агенције, телевизија Н1, неретко себе промовише као објективну, неутралну и пре свега етичну. Ипак, тешко се отети утиску да је управо ова телевизија чији је власник бивши директор ЦИА покретач свих антисрпских акција и спинова против интереса овог народа, а о каквим се кадровима и намерама ради најбоље се види кроз ставове њиховог заштитног лица, Николе Радишића.

Наиме, Радишић је на друштвеним мрежама прво поделио увредљиву карикатуру “споменика” Милошевића који га на сраман начин приказује као злочинца, сматрајући то ваљда духовитим, а онда је у коментарима, заборављајући новинарски позив и споменуту етику, наставио да вређа бившег лидера Србије и СРЈ на најпримитивнији и приземнији начин!

Он је у једном моменту, током расправе, закључио да гроб председника који је у свету постхумно признат као истакнути борац против глобализма и империјализма “треба бити прекопан”, називајући га скотом.

Радишић је отишао и корак даље у слепој мржњи далеко испод уличарског нивоа, па је написмено закључио да мртвог Слободана Милошевића треба обесити на Теразијама, ваљда показујући пословну праксу, усмерење и чувену “објективност” Н1 телевизије.

У преписци је нарочито упечатљив коментар Ивана Симоновића, бившег председника младих социјалиста и сина легендарног Дуција Симоновића, који је прокоментарисао да је Радишић својевремено сваке године остављао ружу на Слобином гробу, а за наш портал потврђује да за то постоје и сведоци.

– Интересантно је да бившег председника блате они који су му остављали цвеће на гробу, да би имали прилике неког да интервјуишу – каже Симоновић.

Једно је сигурно: ако се либерали и перјанице антисрпске политике после оволико година боје мртвог Милошевића, како би га се тек живог бојали?

Извор: govorisrbija.rs