Утакмица трећег кола квалификација за Европско првенство 2020. између репрезентација Србије и Хрватске бити одиграна у „Штарк арени“, потврдио је Рукометни савез Србије.

Термин утакмице остаје исти – четвртак, 18 часова. Првобитно, меч је требало да буде одигран у хали „Александар Николић“, али је дошло до промене, уз једну важну напомену да ће улаз бити бесплатан.

– Улаз на утакмицу у „Штарк арени“ биће бесплатан, а свим љубитељима рукомета који су већ купили улазнице новац ће бити враћен на благајни „Штарк арене“ (почевши од среде 10.4 у 12 часова у наредних 30 дана) – саопштио је РСС.

Сви навијачи морају преузети бесплатне улазнице на благајни „Штарк арене“, Билет сервиса, ТЦ „Ушће“ и Дома Омладине уз личну карту (једна лична карта на четири улазнице) како би присуствовали утакмици.

За гледаоце са купљеним ВИП улазницама обезбеђена су места у ВИП ложи без повраћаја новца.

– Рукометни савез Србије позива све љубитеље спорта да подрже национални тим под сводовима арене која памти успешну организацију три велика такмичења 2012. и 2013. године на којима су освојене две сребрне медаље (ЕП 2012 мушкарци и СП 2013 жене).

Оставите Коментар