Прошлог уторка је Мексико изгласао да се абортус правно кажњава тако да је сада њима чедоморство тј. убијање деце потпуно легализовано.

Оно што је занимљиво је да чим је изгласан тај закон у Мексику уследио је земљотрес јачине 7 Рихтерове скале.

Неко ће рећи да ова два догађаја немају везе једни са другим, али подаци и наука опет показују да тамо где је највећи неморал у свету, ту су највеће природне катастрофе (Индонезија, Америка итд).

Теолошки неписмени људима је ово мало вероватно, али они који су писмени теолошки знају да постоји дизајнер, онај који је креирао овај свет и који се меша у ток људске цивилизације. Теолошки га зовемо Бог, а научно Творац и небројено постоји број локалитета на коме и дан данас археолошки видимо да је Бог ту интервенисао (данашњи предео Содоме и Гоморе, затим врх на планини Хорив/Синај, данашња Џабал ел Лоз планина).

У Светом Писму јасно каже да Бог контролише временске прилике, па ћемо овде дати пар цитата иако их има пуно:

“Горе се због њега тресу, брда се топе. Због Његовог лица земља ће се УЗДРМАТИ, ЗЕМАЉСKО ТЛО И СВИ KОЈИ ЖИВЕ НА ЊЕМУ” (Наум 1:5)

“Али ја бих се Богу обратио, Богу бих изнео ствар своју; оном који ;ини велика и неистражива дела, чуда којима нема броја; оном који даје ДА KИША ПАДА НА ЗЕМЉУ, ВОДЕ ШАЉЕ НА ПОЉА…. (Јов 5:8-10).

“И бежаћете у долину мојих гора, јер ће се долина између гора протезати до Асала. Бежаћете као што сте бежали због ЗЕМЉОТРЕСА у данима Озије, Јудиног цара. И доћи ће Господ, мој Бог, и сви свети са њим.” (Захарија 14:5).

“Громови су твоји тутњали попут точкова бојних кола, муње су обајсале земаљско тло, земља се УЗДРМАЛА и ЗАТРЕСЛА” (Псалм 77:18)

Јасно се види да Бог контролилше све природне токове и да то нису никакви “случајни” процеси у природи већ врло прецизни и математички невероватно израчунати.

Оставите Коментар