Општински одбор Врачар Српске напредне странке на данашњој седници једногласно је донео одлуку да затражи смену Небојше Стефановића са свих државних функција и са места председника Градског одбора, као и смену комплетног руководства Градског одбора СНС Београд.

Након састанака свих месних одбора који су одржани претходних дана највеће незадовољство и критике чланства односиле су се на рад председника Градског одбора и доскорашњег министра унутрашњих послова, а садашњег министра одбране Небојше Стефановића и његових сарадника, пре свега због афере прислушкивања председника Србије Александра Вучића и угрожавања његове личне безбедности, наводи се у саопштењу општинског одбора СНС Врачар.

Фотографије са седнице погледајте ОВДЕ

Чланови тог општинског одбора захтевају да се до краја испита ко је прислушкивао Вучића и његову породицу и због чега тадашњи министар полиције Небојша Стефановић није реаговао и заштитио председника Србије и његову породицу.

На састанку је затражена не само смена са свих функција него и искључивање из чланства Стефановића и свих његових сарадника који су одговорни за угрожавање безбедности Вучића и његове породице.

Истакнуто је да Вучић никако не сме да се помера са места председника странке и да једино он може да буде кандидат СНС за председника Србије на предстојећим изборима.

Такође, на састанку је истакнута апсолутна подршка и председнику Вучићу и његовој породици.

Наглашено је да је посебна подршка пружена председниковом оцу Анђелку, брату Андреју и сину Данилу који су, како се додаје, ““били изложени срамним и бруталним нападима од стране криминалаца, тајкуна и њихових медија““.

“Затражено је од надлежних органа да се посебно обрати пажња на безбедност породице Вучић и председника Србије, који је јавно објавио жесток рат мафији и поручио да неће дозволити да криминалци раде шта хоће у нашој држави, да покушају да дођу на власт и да управљају Србијом, него да сви криминалци треба да буду брзо похапшени и процесуирани ма где год се налазили и крили”, додаје се у саопштењу.

Оставите Коментар